• SKŁADNIKI NA CIASTO CZEKOLADOWE

    • 6 jaj
    • 70 g oleju kokosowego
    • 100 g prawdziwej gorzkiej czekolady
    • 80 g ksylitolu lub erytrolu
    • 50 g mąki kokosowej
  • SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA CIASTA CZEKOLADOWEGO

    Nagrzej piekarnik do 180 stopni i wyłóż foremkę keksową papierem do pieczenia. Rozpuść olej kokosowy w rondelku i dodaj posiekaną czekoladę. Gdy składniki się połączą zestaw rondel z ognia, dodaj słodzik i jajka. Dokładnie wymieszaj. Następnie dodaj mąkę kokosową – tu możesz użyć blendera by uzyskać aksamitną konsystencję. Masę przelej do keksówki i piecz ok 20 minut. Możesz piec chwilę krócej aby w środku ciasto pozostało mokre a’la brownie 🙂

    Smacznego:)

Zobacz również

Naucz się jak jeść abyś już nigdy nie musiała się odchudzać

Loader
Zadzwoń do nasSalon Kosmetyczny