• SKŁADNIKI

    • 150g chudego mięsa drobiowego (u mnie pierś z kurczaka)
    • 1 kapustka pak choi
    • 50g makaronu ryżowego

    dodatkowo:

    • cebula
    • ząbek czosnku
    • 1 łyżka oliwy z oliwek
    • sos sojowy lub sól, świeża kolendra
  • SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA

    Makaron wrzuć do wrzątku i ugotuj według zaleceń na opakowaniu. W międzyczasie podsmaż na oliwie posiekaną cebulkę i czosnek. Po chwili wrzuć pierś pociętą na paseczki. Dopraw sosem sojowym, wrzuć świeże zioła jeśli masz, podsmaż przez chwilę. Na koniec dodaj poszatkowaną kapustkę i smaż wszystko maksymalni 1-2 minuty aby warzywo tylko lekko zwiędło.

    Podaj z ugotowanym makaronem 🙂

Zobacz również

Naucz się jak jeść abyś już nigdy nie musiała się odchudzać

Loader
Zadzwoń do nasSalon Kosmetyczny