• Loader
  • SKŁADNIKI

    • 1/3 szklanki roztopionego masła
    • 3/4 szklanki brązowego cukru lub ksylitolu
    • garść orzechów włoskich
    • 1 jajeczko
    • szklanka drobno startej dyni
    • szklanka mąki, u mnie orkiszowej
    • łyżeczka cynamonu
    • łyżeczka proszku do pieczenia
    • szczypta soli

     

    Polewa:

    • pół tabliczki gorzkiej czekolady
    •  garść orzechów włoskich

     

     

    SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA

    Zmiksować dynię, masło, cukier, jajko. Dodać orzechy i wymieszać. Wymieszać mąkę, proszek, cynamon, sól i dodać do masy. Ponownie zmiksować. Wylać na formę ok 20×20 cm i piec w 175 stopniach przez 45 minut. Gdy wystygnie polać roztopioną czekoladą i posypać orzechami.

Zobacz również

Naucz się jak jeść abyś już nigdy nie musiała się odchudzać

Loader
Zadzwoń do nasKosmetyka laserowa